Цијели свјет и Америка чули су за Крајишника - Дарко Миличић ново појачање КК Црвена звезда Београд Дива Телеком
+4
Алфа
Radonja odlazi!
Admin
Lerdi Ptica
8 posters
Strana 1 od 1
Цијели свјет и Америка чули су за Крајишника - Дарко Миличић ново појачање КК Црвена звезда Београд Дива Телеком
https://www.youtube.com/watch?v=3SAF26WKfIw
Lerdi Ptica- Репутација : 3
Broj poruka : 200
Datum upisa : 17.01.2014
Re: Цијели свјет и Америка чули су за Крајишника - Дарко Миличић ново појачање КК Црвена звезда Београд Дива Телеком
https://www.youtube.com/watch?v=3SAF26WKfIw
Re: Цијели свјет и Америка чули су за Крајишника - Дарко Миличић ново појачање КК Црвена звезда Београд Дива Телеком
Јуче купово лубенице код ортакове бабе и она га питала сине јер потписујеш он климнуо главом и реко дај три лубенице баба да ти не би је.бо ћерку.
ЗНАЧИ ПОТПИСУЈЕ !!!
ЗНАЧИ ПОТПИСУЈЕ !!!
Joj legenda u januaru kupuje lubenice, zato ga obozavam.
Ипак ништа од Дарка... Бар за сада.
Иде на светски шампионат у пецању који се одржава у Пријепољу. После тога га очекује седам турнира у бацању камена с рамена...
Али до почетка домаћице сигурно долази !
ОСВОЈИЋЕМО СВЕЕ !!!
Иде на светски шампионат у пецању који се одржава у Пријепољу. После тога га очекује седам турнира у бацању камена с рамена...
Али до почетка домаћице сигурно долази !
ОСВОЈИЋЕМО СВЕЕ !!!
covek koji mi je dao info za silba sad mi je javio da DARKO SIGURNO DOLAZI!
samo malo strpljenja braco, znam da smo svi voleli Silba, ali spremite se dobro jer do dvadeset devetog januara ce vam trebati:
samo malo strpljenja braco, znam da smo svi voleli Silba, ali spremite se dobro jer do dvadeset devetog januara ce vam trebati:
Radonja odlazi!- Репутација : -665
Broj poruka : 105
Datum upisa : 18.01.2014
Приједлог за маркетинг и Броћића да се направе овакви шлемови са Звездиним грбом, био би најпродаванији артикл у РС шопу. БРОЋКО РЕАГУЈ!
Алфа- Репутација : -1000
Broj poruka : 58
Godina : 109
Ја сам чуо да Дарко сада из мртвог дизања избацује 10 лубеница колико је спреман! Такав нам треба животиња под кошем да поједе све
Лунаћик- Репутација : 3
Broj poruka : 53
Спреман је Дарко... Ево друг из Републике Шумске ми јавља да је данас победио у бацању камена с рамена на једном вашару у околини Рогатице.
Слажем се са Лунаћиком да нам је потребна једна звер под обручима којој нико не сме да се уноси у лице и која има муда до пода и побједнички менталитет.
То нам је фалило ових 11 сезона.
Слажем се са Лунаћиком да нам је потребна једна звер под обручима којој нико не сме да се уноси у лице и која има муда до пода и побједнички менталитет.
То нам је фалило ових 11 сезона.
Admine znači ništa od Darka ove sezone?
pozz
pozz
МилошTЦЗ- Репутација : 0
Broj poruka : 5
Ја сам купиио шлемеве за сваки случај.
Очекујте неочекивано...
Очекујте неочекивано...
kako javlja tanjug dolazi nam opasan iz amerike,boga mi bice i do kraja sezone,osvajamo sve
dragan_wien- Репутација : 2
Broj poruka : 40
Godina : 46
Video sam na vasoj ofecijalnoj stranici na fejsu da je Covic uso u taksi i ide za Beocin, pa da pitam samo jeli to kako povezano sa Milicicem? Znam iz pouzdanih izvora da je Darkela iz tog sora...
Mislim da bi nam sad bas pomogao, zajeban je onaj Milutinov iako ne vidi na jedno oko... Sta bi tek bilo da vidi na oba, ne smem ni da pomislim
Mislim da bi nam sad bas pomogao, zajeban je onaj Milutinov iako ne vidi na jedno oko... Sta bi tek bilo da vidi na oba, ne smem ni da pomislim
ClipEmpty- Репутација : 0
Broj poruka : 7
Datum upisa : 13.04.2015
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu